У Тернополі вдалось уникнути вибуху!

5 січня 2012 р.  до оперативно-диспетчерської служби Управління МНС України в Тернопільській області надійшло повідомлення про задимлення поблизу кладовища в с. Підгороднє Тернопільського району. На місце події було одразу направлено черговий караул 2-ї підпорядкованої державної пожежної частини Тернопільського міського відділу УМНС України в Тернопільській області в складі одного відділення на автомобілі першої допомоги.

Прибувши до місця виклику рятувальники встановили, що горить станція технічного обслуговування «Газобалонне обладнання» по вулиці Стрийській с.Підгороднє Тернопільського району. Ситуація ускладнювалась високою загрозою перекидання полум’я на газову заправку, на території якої знаходилась дана СТО. На допомогу додатково викликали 1-е та 2-е відділення 1-ї підпорядкованої державної пожежної частини Тернопільського міського відділу УМНС України в Тернопільській області.

Незважаючи на складні умови гасіння, високу температуру та сильне задимлення, вогнеборцям  вдалося приборкати полум’я: о 21 год. 27 хв. пожежу було локалізовано та вже о 21 год. 35 хв. її вдалося повністю ліквідувати. Завдяки своєчасним вмілим та злагодженим діям рятувальників не допущено перекидання полум’я на сусідній вибухонебезпечний об’єкт, врятовано 1 будівлю, всього матеріальних цінностей орієнтовно на суму 200 тис. грн.

Внаслідок пожежі вогнем знищено комплектуючі газобалонного обладнання. Причина виникнення пожежі та завдані нею матеріальні збитки встановлюються.

Коментарі вимкнені.