Вперше в Україні презентували новий “БОГДАН”. Презентація була в Тернополі

Перша в Україні публічна презентація нового міського автобусу «БОГДАН «А20111» відбулася у Тернополі. Під час заходу були представлені технічні характеристики та параметри нового автобусу, сучасні електронні системи у громадському транспорті, мультимедійний втоматизований комплекс – моніторинг, контроль, управління.

Міський голова Сергій Надал теж завітав на презентацію, для того, щоб оцінити надсучасні автобуси українського виробництва.

Довідка.

Корпорація «Богдан», одна з найбільш динамічних за розвитком в Україні, об’єднує в собі потужності для виробництва автобусів і тролейбусів, легкових авто, вантажної та комерційної техніки, а також має розгалужену торгівельно-сервісну мережу.

Виробничі потужності корпорації «Богдан», в створення яких інвестовано понад 440 млн. Доларів США, дозволяють сьогодні виготовляти 120-150 тис. легковиків, до 9 тис. автобусів та тролейбусів у всіх класах, а також біля 15 тис. вантажівок та спеціальної техніки. Заводи компанії розташовано у Луцьку, Черкасах та Криму. Усі виробничі процеси максимально автоматизовані. Новітнє обладнання виробничих ліній від світових виробників повністю універсальне, що дозволяє виготовляти будь-які авто за марками та габаритами.

-1 thoughts on “Вперше в Україні презентували новий “БОГДАН”. Презентація була в Тернополі

  • 10:29 | 18.05.2011 о 10:29
    Permalink

    а де фото ? (((((

Коментарі вимкнені.