„Вуличне радіо” допомагає тернополянам декларувати свої доходи

Триває кампанія декларування доходів громадян. Для податківців – це період активізації роз’яснювальної роботи, організації та проведення заходів, спрямованих на доведення до відома платників податків

особливостей та порядку декларування доходів. Оскільки в цей час звернутись у податкову, аби задекларувати свої доходи, повинні не лише суб’єкти господарювання, а й звичайні громадяни.
Цьогоріч, крім традиційних ідей, спрямованих на пропаганду декларування доходів, податкова служба Тернопілля намагається втілити найнесподіваніші й запропонувати нові нетрадиційні види інформаційних носіїв – озвучення на зупинках міського транспорту інформації про необхідність декларування громадянами своїх доходів. Втілення такої ідеї стало можливим завдяки впровадженню у м. Тернополі нового проекту – „Вуличне радіо”. У рамках проекту на 10 зупинках громадського транспорту обласного центру розміщено аудіобокси, за допомогою яких здійснюється трансляція. Таке місце для розміщення інформації вибрано не випадково, адже воно надзвичайно вдало поєднує в собі всі найкращі якості як зовнішньої реклами, так і засобів масової інформації. До того ж звукова реклама – єдина форма подачі інформації, яку неможливо проігнорувати, тим більше, що під час очікування громадського транспорту увага людей не зайнята, і вони мимоволі сприймають таку інформацію.
Працює „Вуличне радіо” з 8.00 год. до 21.00 год. Інформація звучить чотири рази на годину. Таким чином, кількість трансляцій у день складає 530 разів. Це дозволяє не лише проінформувати мешканців та гостей міста про важливість декларування ними доходів, а й закріпити цю інформацію в пам’яті. У Тернополі програма „Вуличного радіо” охоплює зупинки громадського транспорту з найбільшим пасажиропотоком, що розташовані на вул. М. Кривоноса, вул. І. Мазепи, вул. Руська, вул. Кн. Острозького, вул. Б. Хмельницького, вул. Київська (біля супермаркету „Київ”), вул. 15 Квітня, вул. Л.Українки, проспект С.Бандери, вул. Живова.
Тернопільські податківці сподіваються, що така поінформованість населення про особливості деклараційної кампанії сприятиме додатковому надходженню коштів до місцевого бюджету.
На завершення слід лише додати, що до податкових інспекцій Тернопільської області із метою декларування доходів можна приходити у будь-який зручний час кожного робочого дня. На період деклараційної кампанії податкові інспекції працюють за продовженим графіком та організовують прийом декларацій у вихідні та святкові дні. Також здійснюються виїзди до всіх віддалених населених пунктів. Бланк декларації видається безкоштовно. На місці можна і проконсультуватись. Деклараційна кампанія триває до 1 травня. Однак, радимо не зволікати до останнього дня, тим більше, якщо ви претендуєте на повернення коштів. Відповідно до законодавства це має відбутися протягом 60 днів після подачі декларації. Отож, не баріться.

-1 thoughts on “„Вуличне радіо” допомагає тернополянам декларувати свої доходи

Коментарі вимкнені.