Неймовірні годівнички від Михайла Гросуляка у Тернополі (відео)
У Тернополі створили ресторан для пернатих. У спеціально відведених місцях, птахів годують двічі на день.
У “Ковчезі” облаштували спеціальні місця, де годують птахів. Свіже сало, хлібні крихти та зерно в годівнички кладуть щодня о 12-й та 16-й годині. Однак на обід синички і горобці прилітають, коли їм заманеться, і завжди знаходять тут, чим підживитися.
Працівники рестрації “Ковчег” запрошують до співпраці усіх, хто хоче допомогти годувати пернатих.
«Зима, як ми бачимо, видалася дуже сувора цього року. І в нас така думка виникла. Тому що ми з дружиною вдома давно підгодовуємо пташок», – розповів ініціатор створення «пташиного ресторану» Михайло Гросуляк.
Коментарі вимкнені.