Ще одне місто на Тернопільщині залишилось без мера

Так, на сесії Збаразької міської ради більше половини депутатів від загального складу ради прийняли рішення взяти до відома рішення суду про вчинення корупційного діяння  міського голови Михайла Бочарова. Інформацію прокурати до відома взяли 21 народний обранець з 36. Ця ж кількість проголосувала і те, щоб Оксана Пелех почала виконувати обов’язки міського голови.

Михайло Бочаров у коментарі «За Збручем» казав, що наклав «вето» на голосування щодо взяття до відома інформації прокуратури. І надалі буде відстоювати свої права у судах, але має сумніви щодо об’єктивності їх рішень.

У свою чергу Оксана Пелех приступила до виконання своїх обов’язків. Вона обіцяється у визначений законом 15-денний термін подати у Верховну Раду прохання про призначення позачергових виборів міського голови.

 Нагадаємо, що Бочаров обирався двічі обирався мером Збаража. В 2006 році від “Пори”, в 2010р. – за поданням Партії регіонів. “Прославився” на всю Україну в 2011 році, що відмовився підписувати ухвалений сесією бюджет. Мав тривалий конфлікт зі “Свободою”, який закінчився тимчасовим перемир’ям, – пише За Збручем.

Нагадаємо, нещодавно  Зборівського міського голову Шевчука Олексія Панасовича затримали за хабар. 

Коментарі вимкнені.