Як доглядати за чохлом смартфона? Декілька важливих порад

Чохол – важливий аксесуар для естетики та захисту смартфона від пошкоджень та тріщин. Однак, потрібно не тільки вибрати хороший аксесуар, але й правильно за ним доглядати. Ми розповімо про важливі особливості цього процесу далі у нашому огляді.

Правила догляду за пластиковим та силіконовим чохлом

Пластикові та силіконові чохли мають велику популярність серед покупців. Однак, якщо неправильно доглядати за виробами, вони можуть втрати свій оригінальний колір та форму. Щоб уникнути подібного розчарування, потрібно дотримуватися таких правил:

  • рекомендується регулярно протирати чохол за допомогою вологих серветок, можна навіть із використанням антисептика;
  • не варто залишати футляр на відкритому сонечку;
  • не згинайте навпіл чохол, не розгортайте його та не надягайте на пристрої, що не підходять за розмірами;
  • без нагальної потреби краще не знімати аксесуар зі смартфона;
  • обов’язково стежте за тим, де ви носите телефон у чохлі, уникайте контакту із ключами, запальничками та гострими предметами.

Якщо ви бачите, що ваш чохол досить брудний або на ньому з’явилися жирні сліди, краще протерти його із милом чи мийним засобом. Можна скористатися старою зубною щіткою та содою, що протерти поверхню. Категорично не можна терти чохол жорсткими щітками, дряпати предмети із гострими краями, використовувати для чищення засоби, що містять у складі хлор.

Правила догляду за чохлом зі шкіряного матеріалу

Шкіряний чохол виглядає достатньо елегантно та надійно захищає смартфон. Звісно, якщо ви купили якісний аксесуар, наприклад, скориставшись пропозицією магазину Kiber Panda, де представлено великий вибір чохлів. Проте навіть найякісніший чохол при неправильному догляді може потріскатися та втратити свій початковий колір. Щоб цього не сталося, дотримуйтеся таких рекомендацій:

  • старайтеся регулярно протирати шкіряні чохли за допомогою вологих серветок;
  • не надягайте чохол на телефони, що не підходять за розміром;
  • за можливості натирайте шкіряні чохли безбарвним кремом, що використовується для догляду за взуттям.

Правильний догляд за чохлами продовжить термін їхньої служби, збереже оригінальний вигляд та колір. Однак, іноді краще купити новий чохол, ніж реанімувати старий. Як правило, це стосується тих ситуацій, коли аксесуари перестають виконувати свою захисну функцію.Також важливо враховувати, що з часом матеріали можуть зношуватися, втрачати свою еластичність і міцність, тому регулярне оновлення чохла допоможе забезпечити надійний захист вашого смартфона.

Коментарі вимкнені.