У Тернополі відбудеться безкоштовний офлайн-тренінг з протидії дезінформації для жінок-лідерок

«Детектор медіа» спільно з Асоціацією інноваційної та цифрової освіти оголошує набір на освітню програму для жінок-лідерок з протидії дезінформації, яка допоможе навчитися розрізняти дезінформацію та меседжі ворожої пропаганди, мислити критично, бачити за яскравими заголовками спонукання до деструктивних дій, дотримуватись цифрової безпеки, тощо.

⏳Коли?

21 червня.

📍Де?

Тренінг відбуватиметься офлайн, у місті Тернополі. Місце проведення буде повідомлене відібраним учасницям додатково.

💁‍♀️Кому варто ТОЧНО взяти участь у тренінгу?

Жінкам, що демонструють лідерський підхід до справ у своїй професійній або волонтерській діяльності, з активною життєвою позицією, які проживають і працюють в Україні і зможуть долучитись до заходу офлайн. Організатори запрошують реєструватись на захід освітянок, активісток, що відстоюють інтереси громади/спільноти у певних сферах (екологічність, велорух, інклюзивність тощо), представниць місцевого самоврядування, волонтерок, представниць громадських рухів та благодійних фондів тощо.

🗣️Спікерка тренінгу – Ольга Юркова, журналістка та співзасновницянезалежної української організації StopFake.org, яка навчає фактчекерів в Україні та за кордоном і займається виявленням та дослідженнями пропаганди та дезінформації в медіа. Вона навчає різні аудиторії, як працює пропаганда і як ідентифікувати неправдиві новини, консультує низку організацій і громадських структур, а також співпрацює з медіа як журналістка.

‼️ВАЖЛИВО‼️

Щоб учасниці усвідомлювали важливість протидії дезінформації та посилення медіаграмотності як на загальноукраїнському, так і на локальному рівні.

Участь у тренінговому курсі абсолютно БЕЗКОШТОВНА🙌🏼

‼️Щоб взяти участь в тренінгу потрібно ОБОВʼЯЗКОВО заповнити анкету👉🏼 https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdZhPwgK2M8b_3mpU16mOp92f4o0qRyZ-_yjtZJss6axgErAA/viewform

Після навчання учасниці отримають змогу отримати стипендії на реалізацію власних проєктів з протидії дезінформації.

Коментарі вимкнені.