Відтепер у Центрі Здорової шкіри можна замовити Цифровий паспорт шкіри

Нарешті у Центр Здорової шкіри зʼявилася послуга Цифрового паспорту шкіри. Про це розповідає керівник Центру Галина Безкоровайна-Хара.

Єдиний в області апарат для повної діагностики та моніторингу родимок та новоутворів FotoFinder ATBM Master у своїй максимальній комплектації уже на сторожі здоров’я Вашої шкіри.

 

Що робить цей апарат:

✅ за лічені хвилини фотографує УСЮ вашу шкіру та кожну наявну родимку (буду їх називати так заради вашої зручності)

✅ цифровий відеодерматоскоп фіксує усі родимки, а за допомогою системи штучного інтелекту прилад одразу аналізує їх, вираховує розміри та попереджає лікаря про небезпечні утворення (хоча, можна і без штучного інтелекту, бо я таки більше довіряю людському інтелекту та знанням🤭)

✅ якщо все гаразд, то родимки обстежуються раз в рік, і апарат щоразу детально аналізує, чи не зʼявилося нових елементів та чи немає змін в тих родимках, які обстежувалися раніше. При наявності будь-яких змін – лікар бачить їх одразу.

✅ наприкінці сеансу ви отримуєте звіт в pdf форматі з УСІМА макрофото та фото з цифрового дерматоскопа і одразу можете надіслати його своєму лікарю дерматологу чи дерматоонкологу.

Кому варто робити «паспорт шкіри»?

☝🏻тим, хто лікується з приводу злоякісних новоутворень шкіри

☝🏻 тим, у кого в сімʼї були випадки раку шкіри

☝🏻 тим, хто в силу своєї роботи часто перебуває на сонці

🤝 всім тим, хто дбає про своє здоров’я

Протипоказів для проведення процедури немає. В діагностиці використовується лише фотоапарат та цифровий оптичних дерматоскоп, отже шкоди для здоровʼя – жодної. (І навіть немовлятам ми проводимо цифрову дерматоскопію гемангіом)

Для запису – як завжди 097 206 36 01

Рання діагностика є запорукою вашого здоров’я та довголіття.

Коментарі вимкнені.