Одному з найгірших ЖЕКів «докинуть» будинків

Фото "20 хвилин"

З ПП «Обнова Т» Тернопільська міська рада розриває договір по обслуговуванню житлового фонду міста. Організація не справлялася з покладеною на неї роботою. Тепер її житловий фонд передадуть на обслуговування іншим ЖЕКам. Про це йшлося на робочій нараді під головуванням міського голови Сергія Надала з керівниками комунальних підприємств та ЖЕКів, – пише газета “Номер один”.


Нагадаємо, що керівник ПП «Обнова Т» виїхав за кордон, передавши справи головному інженеру. Однак той не зміг організувати як слід роботу, постійними були скарги жителів мікрорайонів «Канада» та БАМ, де саме здійснювало свою діяльність підприємство. Точкою неповернення стало 30 липня. Того дня працівники ЖЕКу не впоралися з роботою по ліквідації наслідків, завданих зливою.

Нині міська влада визначається, хто візьме на обслуговування будинки недобросовісного надавача послуг. Наразі управління ЖКГ збирає пропозиції від ЖЕКів. Кінцеве рішення буде прийнято на черговому засіданні виконавчого комітету.

Як стало відомо «Номер один», головним фаворитом на «додаткову» роботу у влади є керуюча компанія «КомЕнерго», яка ще кілька місяців тому справедливо входила до трійки найгірших ЖЕКів міста. Позиція влади доволі незрозуміла, бо за цей час не реально виправити становище, яке було роками запущено. Тут правду варто шукати тільки у площині власників «КомЕнерго» і їхніми зв’язками з першими особами міста. Зазначимо, що засновником «КомЕнерго» є київський бізнес, натомість зі сторони Тернополя до недавнього часу до цієї структури була дотична начальник квартирного відділу Марія Турчин, яка, за нашою інформацією, продала свою частку в цьому бізнесі одному з голів громадської ради при Тернопільській міській раді…

-1 thoughts on “Одному з найгірших ЖЕКів «докинуть» будинків

  • 16:53 | 11.08.2011 о 16:53
    Permalink

    розберуться. головне, щоб контролювали роботу. а від зміни назви покращень не буде ніколи

Коментарі вимкнені.