Тернопільська обласна бібліотека єдина в Україні впроваджує новітні інноваційні проекти

25 січня 2011 року в Тернопільській обласній бібліотеці для молоді в рамках проекту «Веб 2.0 на вашу користь» відкрито тренінговий центр. Метою даного проекту є формування навичок використання новітніх технологій Веб 2.0 у професійній діяльності, навчанні, дозвіллі. Участь у заході взяв заступник міського голови з гуманітарних питань Леонід Бицюра.

Бібліотека планує на базі тренінгового центру проводити тренінги з питань використання технологій Веб 2.0. Навчання має охопити наступні категорії – бібліотечні працівники центральних районних бібліотек області, бібліотек навчальних закладів І-ІV  рівнів акредитації, загальноосвітніх шкіл міста, лідерів громадських організацій інвалідів області, вихованці сиротинця «Вифлеєм» та ін. Також передбачено чотири виїзних тренінги в центральні районні бібліотеки області.

Звертаючись до присутніх заступник міського голови з гуманітарних питань Леонід Бицюра зазначив:

«Завдяки впровадженню новітніх інноваційних проектів кількість читачів у бібліотеках збільшується. Для Тернополя важливим є те, що саме обласна бібліотека для молоді виграла проект фінансової підтримки програми міжнародної технічної допомоги «Глобальні бібліотеки «Бібліоміст Україна», що адмініструється Радою міжнародного наукових досліджень та обмінів (IREX), завдяки якому і відкрила тренінговий центр».

Тернопільська обласна бібліотека для молоді одна з 50 в Україні, що впроваджує цей проект.

Коментарі вимкнені.