Премогу замість пЕремоги святкуватимуть тернополяни з дівчачим гуртом та Los Colorados

Сьогодні в ірландському пабі “Патрік”, напередодні Дня Перемоги, відвідувачі будуть мати змогу насолодитися піснями тернопільських гуртів “Los Colorados”, “Алоізій Карамболь” та новим дівчачим бендом “Double Bubble”. В центрі уваги, за словами арт-директора закладу Володимира Пасяки, буде перемога гурту “Los Colorados” в Берліні. Це своєрідні проводи музикантів у європейський тур за участі друзів-гуртів, прихильників творчості та простих відпочиваючих.
Нагадаємо, що “колорадоси” нещодавно повернулися з Німеччини, де записали альбом та зняли кліп. Наразі хлопці їдуть підкоряти своєю програмою Австрію, Швейцарію та знову ж таки Німеччину.
З національним святом вечірка не пов’язана – організатори більш зосереджені на перемогах сьогодення. Існування таких гуртів доводить, що сучасній Україні є ким гордитись.
Відвідувачі можуть розраховувати на гумористично-жартівливу атмосферу та передсвятковий настрій. Вже сама афіша, де слово Перемога перетворилось у Премогу, спонукає посміхнутись.
Дирекція закладу очікує сьогодні на достатню кількість клієнтів, хоча у зв’язку з сезонністю вона зменшується. Загалом на даний момент зарезервовано столики на 70-80 місць. Бажаючим приєднатись потрібно встигнути до 21.30 та мати при собі 25 гривень за вхід.
Оксана Бучко

Коментарі вимкнені.