Луценкові не можна навіть пива, – Юрій Винничук

Я колись опублікував таку статтю на “Українській Правді” під назвою “Я пив з Луценком”, коли з нього вперше намагалися зробити алкаша. Зараз тема знову актуальна: напився, обізвав мєнтів підарасами, а потім совість замучила і сам себе відмастив. Ну, це ми ще з Гоголя памятаємо, як унтерофіцерська вдова сама себе відшмагала. Але цього разу влада промахнулася, бо Луценко алкоголю не вживає, перебуваючи на тривалому лікуванні. Йому не можна навіть пива. Кажу це, як людина, яка пила пиво, а він чай. І обидва мої друзі Олександр Бойченко та Андрій Любка, яких я у Варшаві звів з Луценком, бачили ту саму картину.
Тому хамство звироднілої банди Качана Капусти свідчить лише про те, що у них уже нема чим крити і вони, як баба Параска, в безсилій люті тицяють чергову дулю. У цих людей нема нічого святого. Тваринний страх жене їх кудись навмання.
Мєнти, які побили колишнього свого міністра не мають права на існування. Це виродки. Під пронизливим поглядом Качана вони сіпаються, метушаться, хочуть щось виправити, але вроджена тупість їм заважає, і вони весь час чинять якийсь маразм і поволі, але неухильно здуваються.
О! Чуєте цей звук? Це пищить їхня честь, їхній гонор, їхня самовпевненість разом із повітрям, яке з них виходить. Тому затуляйте носа, коли з ними спілкуєтеся. Воно заразне.

Коментарі вимкнені.