Скільки людських доль вона зламала, – чи відповість суддя Варневич за свої злодіяння?

«Помаранчева революція», «Революція Гідності», скільки ще потрібно Революцій, людських жертв для того щоб ми почали жити, а не виживати? Кожен з нас усвідомлює, що сучасна держава не об’єднує людське суспільство, а навпаки, руйнує його, розділяє людей на соціальні класи, заважає людям спільними зусиллями добиватися цілей, які вони ставлять собі самостійно, керувати своїм життям. Держава в сучасному розумінні джерело насильства і воєн, її головне завдання – не піклуватися про інтереси народу, а захищати владу, власність і інтереси “господарів життя”, утримуючи людей в покорі. Нам обіцяли люстрацію, але ми її не побачили, тому, що влада належить не народові, а певним особам, яких ми називаємо владою, та можливо, навіть в очі їх не бачили.
Саме це спонукає українців, доведених до відчаю бездіяльністю та корумпованістю міліції, прокуратури, суду, на відчайдушні кроки, що балансують на грані законності та моралі. Іноді ці тонкі межі порушуються. Саме так сталось у місті Кременці 16 січня 2015 року біля приміщення районного суду. До сміттєвого баку потрапила суддя, жінка… Багато хто засудить ці дії та запитає за що? Суддя Людмила Варневич неодноразово виносила рішення керуючись не Законами України, а власними вигодами, кількістю «зелених» у кишені. Скільки людських доль вона зломила? Це і розлучені батьки з дітьми, і люди на вулиці через відібране житло. Багатомільйонні афери по розкраданню державних, а значить наших з вами, земель пройшли також під «чесним» суддівством судді Варневич. Чи відповість вона за це – напевно ні, вона ж суддя, із касти недоторканних та безнаказаних!
Жодна людина не може відкрити нам істину, адже сама її не знає. Ми повинні самі думати де правда, а де брехня. Тільки так можна побачити істину.
Запрацювала з новою силою «державна машина» щодо громадського діяча, активіста – Віталія Ващенка, що був присутній на «народній люстрації судді Варневич». Шляхом фальсифікації справи його усіма можливими та неможливими шляхами стараються запроторити до в’язниці. Віталій Ващенко – людина яка пішла проти системи.
Влада, здійснювана нібито “від нашого імені”, ігнорує інтереси широких верств населення, приймає і здійснює вигідні собі закони навіть проти волі народу, і вдається при необхідності до жорстких заходів для придушення громадського невдоволення. В такому світі, що найбільше, можна вижити, але не можна жити. Ми ж хочемо жити, а не просто виживати
Народна Рада

Коментарі вимкнені.