У Тернополі є будинок із таємничим садом (фото)

Кам’яниця номер вісім на вулиці Академіка Гнатюка, може, нічим і не звабить випадкового перехожого. Проте той, хто зупиниться тут і буде уважним спостерігачем, отримає задоволення від кількості деталей.

Почати хоча б із огорожі, що відділяє будинок від дороги — зверніть увагу на ці декоративні квітки. Між будинком і огорожею – зелені хащі букшпану — саме вони мені нагадують таємничий сад. Хай навіть цей сад більше в моїй уяві. Але ж подивіться на цю клямку, що заповідає відкриття таємниць і радостей.

Ще додайте до цікавостей сходи, що ведуть до дверей будинку, а надто ж — жардиньєрку, подібну якій у місті більше не бачила.

Так з деталей у вас виформується образ непересічного будинку.

Анна Золотнюк.

-1 thoughts on “У Тернополі є будинок із таємничим садом (фото)

  • 12:13 | 10.05.2018 о 12:13
    Permalink

    А ще у нашому місті Тернополі є страхітливий, дуже занедбаний, брудний та безлюдний приватний житловий будинок на вул. Мазепи, недалеко від районної адміністрації. !!!!!!!!!!!
    Роками він привертає до себе увагу гостей міста, але є абсолютно невидимим для чиновників ??? !!!Тоді, як рекламний щит біля цього будинку з періодично змінною рекламою поставили виключно за погодженням з місцевою владою.
    Хто бачив цей сором і зухвалу байдужість ???

Коментарі вимкнені.