Якісне насіння для доброго врожаю від мережі магазинів ”Насіння плюс”

Робота на дачних ділянках, городах, полях кипить на всю силу. Тому кожен турботливий господар вже з початку весни живе думкою як зібрати добротний урожай, де придбати якісне насіння. Де краще придбати насіння овочевих культур –  на ринку чи в спеціалізованому магазині? Про всі ці  актуальні питання  ми поговоримо з  власником мережі магазинів «Насіння плюс»  Василем Митником.

З кожним роком, як зазначає пан Василь, кількість покупців нашого магазину збільшується. Оскільки зростає довіра до спеціалізованих магазинів та до продукції, яку ми пропонуємо. Ще тому, що ми намагаємось надати кожному клієнту професійну консультацію, найдетальнішу інструкцію щодо посіву тої  чи іншої культури.  «А ми від себе максимально готові допомогти покупцю, оскільки ми працюємо тільки з перевіреними виробниками та дистрибюторами», – говорить пан Василь.

Працюючи на ринку насіннєвих овочевих культур, нашими найбільшими партнерами, які розфасовують насіння є «Професійне насіння», «Садиба центр» та «Тирас». За 7 років, працюючи з цими компаніями, не було жодних непорозумінь. Партнери, в яких я впевнений і які перевірені часом та надійністю, та знаю точно – продукцію, яку вони нам надають якісна та розфасована відповідно до вимог, а  також в упаковці знаходиться те насіння, яке зазначено. Ми пропонуємо клієнтам тільки схоже насіння, а також дотримуємось умов зберігання та слідкуємо аби не було протермінованої продукції.

Також намагаємось розширяти асортименти овочевого насіння, адже в нас ви можете знайти продукцію від багатьох світових селекцій – Сингента, Моравосід, Бейо, Рійкцваан, Клоз  та інші. Особливою популярністю в нас користується голандське та чеське насіння, яке показує відмінні результати урожайності, товарності та набагато відрізняється смаковими властивостями. Якість насіння підтверджується сертифікатами якості. Ми з впевненістю гарантуємо, посадивши продукцію зарубіжного виробника, ви отримаєте багатий урожай смачної моркви, буряка, капусти та інших культур. Овочеві культури зарубіжних виробників в нас  найбільше купляють не тільки фермерські господарства  в Тернопільській області, а й з інших областей України.

Хочу дати пораду кожному господареві дачних, земельних ділянок, фермеру. Звертайте увагу на виробника насіння, умови зберігання, дивіться на дати пакування чи не протермінований продукт

І бажаємо кожному господарю вдалих та успішних врожаїв.

Магазин «Насіння плюс» рекомендує Вам набір овочевих насіннєвих культур, з якими ви гарантовано отримаєте високоврожайну та смачну овочеву продукцію.

Дбайте про свій урожай, а ми вам в цьому допоможемо. Шукайте якісне насіння овочевих культур в мережі магазинів «Насіння плюс».

Вул.Живова,13 (біля ТРЦ «Орнава»)

Вул.Живова,9 (Басарабка)

Вул.Оболоня,47

Тел. 098 78 66 285, 066 86 32 849

Коментарі вимкнені.