Тернопільська ДАІ зробила сім! порушень при затриманні

Здається проста ситуація – зупинили працівники ДАЇ. Тут як кажуть є два варіанти: Перший – порушив закон- відповідай.  Другий – не порушив. І тут знов два варанти: Перший – працівник ДАЇ люб’язно хоче Вас про щось попросити або попередити (мені теж смішно). Другий – зараз з Вас будуть робити порушника. І знов два варіанти: Ну перший це ясно домовлятись, хоча це важко зрозуміти бо з Вас і так лоха роблять (як кажуть в народі). Другий – старатись захищати свої права. Звичайно що в рамках закону. В цьому випадку як кажуть без сторонньої допомоги не обійдеться, звичайно якщо Ви не юрист, або хоча би не володієте необхідними для цього знаннями. Тому що рамки цього закону можуть бути різними, і це залежить саме від того працівника міліції який саме зараз буде робити з Вас порушника.

А тепер звичайна робота Тернопільського ДАЇ.
Коротко це виглядало так:
Ввечері зупинили автомобіль Гольф на вулиці Текстильній (кільце). Причиною зупинки назвали  –  стан алкогольного сп’яніння водія. Проходити тест на місці не було можливості тому що, не було у інспекторів “драгера”. Наказали водієві їхати до наркологічного диспансеру . Водій вирішив зателефонувати в ДК-Тернопіль та повідомив про неправомірні (на його ще тоді думку) дії цих самих інспекторів. А ось що з цього вийшло дивіться:

Громадськість оцінила дії працівників як такі що мали порушення, а саме:

  1. Неправомірна зупинка;
  2. Не представились;
  3. При підозрі водія на стан алкогольного сп’яніння примусили його їхати власним авто на освідчення;
  4. Не складено жодного протоколу;
  5. Не хотіли видавати на руки акт медичного огляду;
  6. Спроба незаконного заволодіння майном, а саме викрадення авто;
  7. Міліція при спробі невідомої особи викрасти автомобіль не реагувала.
Ну і саме цікавіше що на всі поданні скарги та заяви у міліцію відповіді ще не отримано. Йде 2 й місяць… Мабудь розбираються.  Ну дуже схоже з пісенькою.

Коментарі вимкнені.