Яких чоловік у тернопільській владі хоче бачити Дзвінка Торохтушка

Доброго вечора, файномістяни!

Весна! Коти ведуть себе прогнозовано і у відповідності до сезону. Навіть, вербові котики уже повилазили, але вони, богу дякувати, мовчазні. Чого не скажеш про файномістянських хлопів, котрі ниньки відкрили в себе потяг до екібани і флористики і ще від ранку бігають містом з букетами анемічних тюльпанів. Гонорові такі, поголені, напарфумлені. Мужики! Феміністи, блін. Кожен п`ятий – переможець конкурсу на накивання п`ятами від мобілізації.

До речі, про конкурс. Пора б уже оголосити , бо потреба назріла. Конкурс на пам`ятник борцям з незаконними забудовами. В парку Національного Відродження уже й котлован під постамент є. Ще з торішньої осені на місці, де за задумом чиновників, мав би стояти екоготель, а на думку файномістян: там і без нього файно, забудовники викопали яму і так її й лишили.До речі, майданчик там був, на тому місці, з решіткою. Для вигулу бультерєрів і ротвейлерів. Тож, поки там яма – бультерєри гуляють разом з дітками у пісочницях.

Загалом: ями – це наше всьо. Не можемо ми без них. От дороги наші латають і латають, звітують про кілометражі так, що одними звітами можна загатити не одне провалля, а на дорогах: то яма, то канава. І в бюджеті – яма. Від коштів, використаних на латання тих вибоїн. Пороблено, мабуть. Може б то, нашим дорожникам сходити до екстрасенса якого, яйця викачати. Кажуть, помагає. Яйця – продукт не тільки корисний, а ще й надійний. Он в давнину їх на будовах використовували – так ті будови й досі стоять. То , може, б і в будівництві доріг технологія згодилась.

Але от є ще одна обнадійлива новина. Боротьбу з хабарниками і гризунами бюджету на посаді помічника Міністра внутрішніх справ, очолив Апостол. Зобов`язуюче прізвище. І, як справжній Апостол, він тут же прорік, що не зупиниться, доки останній хабарник не опиниться за гратами. Лишилось знайти того, останнього хабарника – і все буде в нас файно. Все таємне стане явним. Як, наприклад, декларації про прибутки і майновий стан прокурорів. Якщо останні не встигли, звичайно, переоформити його на родичів, чи притулок для морських свинок. Бо, як каже головний прокуратор області Ю. Гулкевич “Законодавство у нас – недосконале і довести щось буде неможливо.”  Про недосконалість законодавства у нас можна вже писати трактати. А законотворці ще й постійно працюють над його вдосконаленням. Так що в майбутньому , на фоні нових тарифів, податків і обмежень, нас , мабуть, чекає ідеальна форма цієї недосконалості. От наприклад : звинувачують мешканці с. Ангелівка нашого в. о. Голови ОДА Івана Крисака у прихватизації всього, що є в селі, включно з об`єктами соціальної сфери. Там дійсно ситуація на грані фолу. Крисак, фактично, розповсюдив свій бізнес до такої межі, що селяни опинилися ледве не в статусі кріпаків. І от тут би нашій прокуратурі, здавалося, б несапане поле роботи.Але… Законодавство недосконале в нас. Плюс до того ще й сам новоявлений феодал – головний Крисак області. Тому віз , тобто ПАТ “Ангелівка”, стоїть, де і стояв, селяни живуть, як і жили, прокуратура розводить руками і “розводить” селян.

Кругообіг недосконалості для досконалого збагачення. Що робити? Працювати, звичайно. Над зміною себе самих, над зміною влади. От хочеться бачити у владі чоловіків. Чесно. Таких, як Борис Гуменюк. Який знає що таке сила зброї і сила слова. Дивлячись саме на таких чоловіків, є надія, що все буде добре.

Коментарі вимкнені.