У кризовий період «чоколяда» йде на ура

Подейкують, що в країні криза. Чутки ширяться, що пересічні українці збідніли на третину. Кажуть, що 90 відсотків наших співвітчизників живуть за межею бідності. Мовлять, що біду оцю відчули на собі вже навіть олігархи.
Журнал «Форбс», запевняє, що всі найбагатші люди України протягом останнього року стали хоча б трішки, але таки біднішими. І хоча тут, як у тій приказці – поки тлустий схудне, худий з голоду помре – все одно приємно.
Але навіть зараз не всім так тяжко живеться. Президент наш, Петро Олексійович, як і обіцяв перед виборами, зажив по новому. Поки гаманці у всіх худнуть, його – стає все повнішим і повнішим.
За останній рік статки Порошенка зросли на 100 мільйонів доларів. Як бачимо, ні криза, ні війна не впливають на популярність шоколадних батончиків.
На жаль у «Форбс» не уточнили, скільки мільйонів з оцих 100 принесли Президентові нашому його фабрики і заводи у Росії.
Але хіба ж це важливо? Головне, що хоч комусь у цій країні ведеться добре.
А ви, якщо живеться дуже вже тяжко, сходіть у магазин і купіть за останні гроші шоколадку «Рошен». Вам – дрібниця, а Петру Олексійовичу ще якась копійка. А то він піднявся лише на 6 місце у списку найбагатших українців і не збирається зупинятися поки не сягне вершини.
Ось тільки чи багато нас доживе до того часу?
Андрій БЕРЕЗОВЧУК

Коментарі вимкнені.