2500 га землі на Тернопільщині зарезервовано за учасниками АТО

У Головному управлінні Держгеокадастру у Тернопільській області ініціювали підписання Меморандуму про співпрацю та взаємодію з органами влади та місцевого самоврядування й радами учасників антитерористичної операції у питаннях забезпечення військовослужбовців та сімей загиблих воїнів земельними ділянками.

Головна мета документу – налагодження конструктивної взаємодії та спільна діяльність сторін по виділенню ділянок для учасників АТО та членів сімей загиблих із земель державної та комунальної власності.

Текст Меморандуму вже підписали 395 місцевих рад Тернопільщини. До співпраці також долучились 17 районних державних адміністрацій та рад учасників АТО.

«Меморандум допоможе об’єднати зусилля та скоординувати дії нашого відомства й органів місцевого самоврядування області. Землевпорядна служба Тернопільщини продовжує діалог з іншими місцевими радами про можливість долучитись до реалізації угоди» — зазначає в.о. начальника Головного управління Держгеокадастру у Тернопільській області Павло Боднар.

На сьогодні завдяки спільним діям підписантів у Тернопільській області для потреб військовослужбовців вдалося зарезервувати близько 2,5 тис. га земельних масивів.

Коментарі вимкнені.