23-річний кременчанин зіткнувся з автівкою. Внаслідок ДТП загинуло немовля

На трасі Київ-Чоп поблизу села Крилів Дубенського району на Рівненщині автомобіль “Hyundai Sonata” під час обгону зіткнувся з автівкою “KIA Ceed” в якій була сім’я з немовлям і бабусею. Дитина загинула на місці ДТП, а трьох дорослих госпіталізували в райлікарню, – пише gazeta.ua.

“Автомобіль “Hyundai” їхав в напрямку з Рівного до райцентру Дубно. За його кермом був 23-річний мешканець Кременця Тернопільської області. Виконуючи маневр обгону він допустив зіткнення з автомобілем “KIA Ceed”, яким керував 32-річний мешканець Дубенського району”, – розповів Руслан Панасюк, інспектор сектора звязків з громадськістю обласного відділу ДАІ.

4-місячна дитина через отримані травми померла на місці ДТП. Її батька, який був за кермом автомобіля, у стані травматичного шоку госпіталізували в реанімацію райлікарні.

“У нього відкритий перелом лівої стегнової кістки, закрита травма грудної клітки, множинні переломи ребер зліва, пневмоторакс зліва, закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, рвана рана тильної поверхні лівої кисті”, – додали в обласній ДАЇ.

29-річна матір загиблої дитини перебуває в мозковій комі. Під час ДТП вона отримала відкриту черепно-мозкову травму, забій мозку, перелом основи черепа, множинні порізи обличчя, травму грудної клітки та закриту травму живота. 52-річну бабусю “швидка” доставила в травматологію райлікарні. У неї закритий перелом лівої плечової кістки та забій грудної клітки.

 

Коментарі вимкнені.