Ще три яєчні на Вічному вогні – на підтримку Ганни Сінькової

Щойно прислали посилання на розміщений на відеохостингу Youtube відеоролик, де троє хлопців, облич яких не видно, смажать яєчню на Вічному вогні, висловлюючи тим самим протест проти ув’язнення Ганни Сінькової.

Ось текст, який супроводжує їхнє відео:

«Сьогодні, 20 червня, Арт-група «Яйце» імені Корнєєва і Нестеренка (прокурор і суддя Ганни Сінькової) влаштувала акцію на підримку Ганни Сінькової. Саме в день чергового пафосного офіціозу в парку Слави за участтю Віктора Януковича і Ху Цзіньтао, ми посмажили три яєчні на вічному вогні. У такий спосіб ми намагалися привернути увагу громадськості до ситуації з політв’язнем Ганною Сіньковою, що вже три місяці перебуває у СІЗО за ідіотичними обвинуваченнями, бо маріонеткові суди нічого не вирішують, а лише виконують наказі згори.

 

Ми вважаємо, що кожен громадянин повинен реагувати гострим сарказмом на абсурдність загальної ситуації та беспрєдєл влади й чиновників.»

 

 

Від себе: хлопці великі молодці, що зважились на такий вчинок, вже знаючи, що за це буває. Адже Ганна, плануючи акцію, певно, думала, що максимум, що за неї загрожує, – адміністративне покарання. А ці хлопці знали, на що йшли, в разі, якщо будуть упіймані.

На жаль, вони переплутали прізвище судді – його звати Киреєв, а не Корнєєв.

Дивіться самі – ви чудово бачите, що ніякої наруги над пам’яттю полеглих у діях активістів немає. Є лише протест проти нечуваного цинізму – перетворення пам’яті загиблих оборонців Вітчизни на культ українофобії і покарання будь-кого, незгодного з існуванням на нашій землі символів загарбницької імперії.

Ці хлопці не згодні з тим, що комуністи, ідейні і фінансові нащадки тих, хто знищив мільйони українців, повинні і зараз мати достатню владу, щоб три місяці тримати в СІЗО дівчину лише за те, що вона демонструє відмінні від їхніх погляди.

Олена Білозерська,
ІА «Поряд з вами»

P.S. Я чудово розумію, що, скоріше за все, після публікації мною посилання на цей відеоролик до мене знову, вже втретє, припруться з обшуком, вилучать усю техніку – нібито для того, щоб довести, що особисто я це знімала – а насправді, щоб покарати і ускладнити діяльність опозиційного журналіста.
Ну, і біс із ними. Хай приходять. Такий галас підніму, що наступного разу Могильова точно у жодній країні, крім Росії, не пустять далі аеропорту.

P.P.S. Вчинок Ганни Сінькової – до початку репресій над нею – можна було засуджувати. Я сама тоді його засудила. Зараз – інша справа. Цей і подібні вчинки засуджувати вже не можна, бо інакше ти заодно з гнобителями.
Вітаю всіх нас – запопадливі перед сусідами негідники при владі домоглися свого.

 

 

-1 thoughts on “Ще три яєчні на Вічному вогні – на підтримку Ганни Сінькової

  • 05:57 | 22.06.2011 о 05:57
    Permalink

    При чому тут влада? В жодній цивілізованій країні світу собі такого не дозволять! Впаяти їм усім (і батькам за неналежне виховання своїх чад) солідний штраф і виправні роботи на рік – миття громадських туалетів. Ну, і повиганяти з “вовчим білетом” з навчальних закладів та роботи. А то скоро наша молодь буде не тільки яєшню смажити на вічному вогні, а й, чого доброго, влаштує стриптиз чи оргію біля катедри. А якже ж, у них, бачите, свобода і вільне волевиявлення своїх думок і вчинків!

  • 17:15 | 22.06.2011 о 17:15
    Permalink

    Я звичайно поважаю героїв наших, які подарували на майбутнє і так далі, але і Ганну і хлопців підтримую. Я б ненаважилась таке зробити.

  • 20:32 | 23.06.2011 о 20:32
    Permalink

    Вбити таких нацистів, які знищують память мільйонів людей, що загинули за Україну і життя сучасників.

    І комунізм тут не при чому, а смердить від такої яєшні лише нацизмом!!!

Коментарі вимкнені.