Активні студенти Тернопільщини – пакуйте валізи на форум!

Студентська рада Переяслав-Хмельницького державного  педагогічного університету імені Григорія Сковороди спільно з ВМГО “Національний студентський союз”, Управлінням у справах сім’ї та молоді Київської обласної державної адміністрації та МГО “Незалежна асоціація молоді” проведуть Міжнародний студентський форум “Національна молодіжна політика: суперечності та тенденції розвитку”.

Форум працюватиме в таких напрямках:

–фінансування органів студентського самоврядування на досвіді українських університетів;

–концепція розвитку національної молодіжної політики;
–особливості реалізації проектів органами студентського самоврядування;
–соціальні мережі як елемент інформування та залучення молоді до активної громадської діяльності.
Для участі у Форумі, необхідно до 26 листопада 2011 року заповнити анкету (тут – http://bit.ly/soWZmq) та надіслати на електронну адресу studrada@list.ru  матеріали доповіді на тему:“Фінансування студентського самоврядування: проблеми та шляхи їх вирішення” (на прикладі ситуації у Вашому навчальному закладі).
Початок реєстрації: 2 грудня 2011 року о 9:00 годині.

Місце проведення заходу: Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди (вул. Сухомлинського 30, м. Переяслав-Хмельницький).

Деталі проведення заходу будуть повідомлені відібраним учасникам до 27 листопада 2011 року.

За додатковою інформацією щодо участі у Форумі просимо звертатись до голови Студентської ради Переяслав-Хмельницького державного педагогічного університету імені Григорія Сковороди Олега Водяного (тел. 093 058 53 42) та голови оргкомітету Максима Іващенка (тел.093 602 10 71).

 

Алла Соколовська

Коментарі вимкнені.