Азаров подякував сільському голові Настасова

Подякою Прем’єр-міністра України відзначено Настасівського сільського голову Дарію Блащак. Про це повідомила прес-служба Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

Під час засідання Консультативної ради з питань місцевого самоврядування, що відбулася у Верховній Раді України, очільник Мінрегіону Анатолій Близнюк з нагоди професійного свята – Дня місцевого самоврядування, вручив Грамоти КМУ та Подяки Прем’єр-міністра України ряду представників органів місцевого самоврядування.

Серед інших, Подяками Прем’єр-міністра України було також відзначено Настасівського сільського голову Тернопільської області Дарію Блащак.

«Місцеве самоврядування – влада найближча до людини. Як посадовець, безпосередньо відповідальний за регіональний розвиток, наголошую, що реформування і регіонального управління, і будівництва, а, особливо, житлово-комунальної сфери, можливе лише після дієвої реформи місцевого самоврядування. Адже у центрі будь-якої із цих реформ – людина, її потреба у вирішенні насущних проблем. І сьогоднішні нагороджені своєю щоденною працею доводять справедливість цих слів», – сказав Анатолій Близнюк звертаючись до представників місцевого самоврядування.

Коментарі вимкнені.