Біг-борди Муца підуть на дрова?

Біг-борди із зображенням нардепа від Партії регіонів Ореста Муца викликали бурхливу реакцію у столичних гостей, які сьогодні прибули до Тернополя на позачергову конференції обласної організації партії «За Україну!».

«З якого боку не заїдь на Тернопільщину – всюди красуються біг-борди з Орестом Муцом. Про це вже навіть анекдоти в парламенті ходять», – каже голова «За Україну!» В’ячеслав Кириленко».

При цьому він переконаний, що партії влади таке засилля політичної реклами не допоможе.

«Ці біг-борди нічого не означають. Якщо ми визначимо єдиного кандидата від опозиції по кожному мажоритарному округу, жодна Партія регіонів не має тут жодних шансів, хай на кожному кроці біг-борд поставлять. Ті біг-борди люди собі на дрова розберуть, якщо їх буде забагато», – переконаний голова «За Україну!».

При цьому він зізнався, що опозиційним партіям ще далеко до таких фінансових потужностей, які мають провладні сили.

«Ми з вами не зможемо змагатися у фінансових можливостях із олігархами, які кинуть на Галичину і Волинь шалені кошти на своїх кандидатів. У нас інколи не буде таких грошей. Ми не зможемо забезпечити кожному виборцю будь-яку забаганку побутового характеру, яку він тільки захоче. Це будуть робити так-звані самовисуванці. Але наша найбільша інвестиція – це єдиний кандидат. Тоді із невеликими фінансовими затратами можна вигравати і на Волині, і в Галичині, і в Центральній Україні», – запевнив В’ячеслав Кириленко.

Його перший заступник по партії Володимир Мойсик теж не втримався, аби не пройтися по біг-бордах Ореста Муца.

«Кажуть, 40 портретів цього персонажа розвісили. Ну це ж ганьба для області. Тим паче, що він від імені жителів Тернопільського краю постійно в парламенті вихваляє Януковича», – повідомив Мойсик.

Нагадаємо, що однією із фаз конфлікту між Орестом Муцом та головою облдержадміністрації Валентином Хоптяном стала заклейка біг-бордів із зображенням нардепа, де він запевняє: «За довіру відпрацюю».

Відповідно у жовтні Орест Муц направив на ім’я Валентина Хоптяна депутатське звернення, в якому просив компенсувати йому та партійному осередку 200 тисяч гривень за те, що у більшості районів області біг-борди з його зображенням як народного депутата України та логотипом Партії регіонів були заклеєні іншими, зокрема, із зображенням Валенина Хоптяна.

Протистояння губернатора та нардепа завершилося тим, що Ореста Муца «попросили» з посади керівника обласної організації Партії регіонів, яку посів голова ОДА, – пише 0352.com.ua.

-1 thoughts on “Біг-борди Муца підуть на дрова?

  • 17:48 | 12.12.2011 о 17:48
    Permalink

    Дятлам депутатам треба знати, що бігборди на опалення не годяться, так як металічні. І не треба скуліти Заукраїнцям що вони бідні. Західняки радо підтримали б нових людей а не користолюбців, які вже два десятиліття показують що обєднатися не можуть.

  • 18:36 | 12.12.2011 о 18:36
    Permalink

    Інших аргументів не має, окрім біг-бордів?
    До речі всі ці конструкції приватна власність Муца. Підозрюю, що створив таку монополію на зовнішню рекламу він не за свою депутатську зарплату, а з партійної каси. Але це питання до його босів.
    Однак в одному він молодець – вклав гроші в перспективу. А Стойко чи ВідСтойко? Ні собі, ні людям. Політичний труп, який ще має якісь генітальні амбіції)))

  • 18:58 | 12.12.2011 о 18:58
    Permalink

    Що це за партія “За Україну”, це там де Барна Стєпан? Якщо так, то мені не дивно… Таке шось мелять, аби шо…

Коментарі вимкнені.