Де можна «настукати» на хабарника

Протидія корупції в податкових органах та вжиття дієвих заходів, направлених на профілактику і попередження корупційних діянь, а також злочинів у сфері службової діяльності, є першочерговими завданнями працівників відділу внутрішньої безпеки при ДПА у Тернопільській області Управління внутрішньої безпеки ДПА України.

Саме з цією метою з початку цього року ними проведено 66 службових перевірок, за результатами яких направлено 27 подань керівникам для вжиття заходів реагування по усуненню порушень. А для забезпечення практичної реалізації завдань, відкритості та прозорості роботи ДПА в області і висвітлення результатів боротьби з корупційними проявами та посадовими злочинами в органах ДПС, у 2011 році підготовлено та проведено 378 профілактично – роз’яснювальних заходів.

Нагадуємо, що у відділі внутрішньої безпеки при ДПА у Тернопільській області цілодобово діє єдиний для всієї України номер «телефону довіри» 0-800-501-007, за яким мешканці м. Тернополя та області можуть повідомити про факти вимагання та отримання хабара, інші протиправні дії з боку посадових осіб податкової служби, в тому числі податкової міліції або звернутись за адресою: м. Тернопіль, вул. Білецька, 1, кабінети 705, 707.

 

За матеріалами відділу внутрішньої безпеки при ДПА у Тернопільській області УВБ ДПА України

 

-1 thoughts on “Де можна «настукати» на хабарника

Коментарі вимкнені.