Фундація Тернопільська запрошує на першу зустріч Клубу Читача для Мігрантів

Фундація Тернопільська запрошує   на першу зустріч Клубу Читача для Мігрантів, яка відбудеться в Центральному відділі Міської Публічної Бібліотеки в Жирардові при вул. Мостовій 1.
Клуб Читача для Мігрантів заплановано в форматі  камерної зустрічі в колі осіб, зацікавлених дружньою дискусією, обміном поглядів, а найважливіше – бажанням поділитися  інформацією про важливі справи для кожного учасника Клубу.
Під час кожної зустрічі ми передбачаємо участь до 30 осіб: з громади українських мігрантів в Польщі, представників місцевого самоврядування, неурядових організацій, комерційних фірм, державних установ,  політичних партій.
Наступні зустрічі, на які Вас також сердечно запрошуємо відбуватимуться систематично в першу п’ятницю кожного місяця (1 квітня, 5 травня, 3 червня, 1 липня, 5 серпня) від 15.00 до 19.30. Ми також з увагою вислухаєм  Ваші побажання і зауваження що стосуються організації Клубу, щоб від вересня почати наступний сезон його діяльності, збагачений досвідом з теперішніх зустрічей.
У рамках Клубу Читача для Мігрантів Ви будете мати можливість поділитися інформацією і досвідом, задавати питання на які отримаєте професійні відповіді, все це в  доброзичливій атмосфері. Клуб запевняє також можливість збагачення контактів між людьми, формування громадянської позиції, фінансової і споживацької культури. Всі вищевказані дії повинні служити заохоченням до постійного удосконалення, самоосвіти, ширшої інтеграції українських мігрантів в польському суспільстві.

Очікую від Вас питань, що стосуються подробиць зустрічі, під’їзду, і т.д. а також пропонування тем до обговорення на наступні засідання Клубу.

Сердечно запрошую – Марія Якубович, голова Правління Фундації Тернопільська

Коментарі вимкнені.