Кайда постраждав у львівських сутичках на День перемоги

Голова Тернопільської облради, представник ВО “Свобода” Олексій Кайда проігнорував урочистості з нагоди Дня перемоги в Тернополі. Причина відсутності О.Кайди на заходах з 9 травня – не відома. Також був відсутнім і міський голова Тернополя Сергій Надал.

Як стало відомо, у Львові на пагорбі Слави під час проведення комуністами акції до Дня Перемоги побилися працівники міліції і представники ВО “Свобода”. У ході сутичок постраждав і голова облради Кайда, повідомляє gazeta.ua з посиланням на Zaxid.net

Він повідомив, що приїхав на святкування Дня Львова і коли побачив дії, які чиняться біля пагорба Слави, намагався захистити людей, яких били.

За словами Кайди, йому розірвали куртку і, незважаючи на те, що поруч були депутати Львівської обласної ради, їх не пропустили до пагорба Слави, застосовуючи силу до людей, які стояли за кордонами міліції, поза пагорбом Слави.

 

-1 thoughts on “Кайда постраждав у львівських сутичках на День перемоги

  • 11:53 | 10.05.2011 о 11:53
    Permalink

    ага, на відео бачив як Кайда кидався на автобуси,як ненормальний якийсь. вот тому таких і непускають в такі краіни як КАНАДА.

  • 13:31 | 10.05.2011 о 13:31
    Permalink

    Дома треба сидіти… Але ж дім його – Львівщина – ось і поїхав із земляками святкувати День Перемоги. Чи земляків захищати.
    Певно тут Хоптян не дав-би руками помахати. Сказав: “Їдь на Батьківщину
    І захищай її сину,
    А ми з комуністами
    В Тернополі хочем пролізти”

Коментарі вимкнені.