Культурно-мистецький центр «Дозвілля» УТОСу знаходиться у напівпідвальному сирому залі

З нагоди Дня білої тростини, який відзначають сьогодні, депутати міськради звернулися до директора Тернопільського УВП Львівського УТОСу  Любомира Хруника.

Вони запропонували розглянути можливість виділення одного із приміщень на першому чи другому поверсі у виробничому корпусі Тернопільського УВП  для переобладнання його у  культурно-мистецький центр «Дозвілля», «оскільки нині  учасники художньої самодіяльності змушені проводити репетиції та свої концерти у підвальному приміщенні з поганою вентиляцією і сирістю, що не відповідає жодним санітарним нормам, шкодить здоров’ю як виступаючих, так і глядачів» – впевнені вони.

«Учасники центру «Дозвілля» мають високу професійну кваліфікацію, вони отримують призові місця та високі нагороди на пісенних конкурсах України, тим самим підносячи авторитет як Тернопільського УВП, так і Тернополя зокрема. З морально-етичної точки зору не можна надалі допускати, аби пісня і музика, яка гріє та возвеличує душу людей з обмеженими можливостями, лунала у напівпідвальному сирому залі», – пишуть у зверненні депутати.

Коментарі вимкнені.