Міжнародний Фонд «Єдиний світ» і громадська організація «За чисте місто!» відтепер працюють разом!

16 грудня члени громадської організації «За чисте місто!» провели прес-конференцію, на якій повідомили про співпрацю Міжнародного Фонду «Єдиний світ» та громадської організації «За чисте місто!».

Подальша співпраця полягає у розвитку трьох напрямків: екологічного, науково-просвітницького та в галузі культури.

Міжнародний Фонд «Єдиний світ» створений в 2008 року з ініціативи Едуарда Прутніка.

Фонд орієнтований на розвиток України, як держави, яка є невід’ємною частиною світової спільноти. Фонд «Єдиний світ» є українським Фондом, який працює в інтересах України, як держави.

Напрямком роботи Фонду «Єдиний світ» є всебічний вплив на життя та розвиток людей, що складають єдине суспільство, єдину країну, єдиний світ.

На прес-конференції активісти організації презентували книги, які видав Фонд «Єдиний світ», а також ознайомили громадськість з планами спільної роботи організації з Фондом.

Першим спільним проектом Фонду «Єдиний світ» та організації «За чисте місто!» стала акція, науково-просвітницького напрямку, приурочена до дня Святого Миколая. Фондом було передано 150 книг, які представники громадської організації подарували бібліотекам та читальним залам вищих навчальних закладів Тернополя.

Коментарі вимкнені.