На фіналі КВН меру Тернополя подарували “золоту” лопату

Команда "Еталон"

Повний зал тернопільского «Березолю» зібрав фінал Західноукраїнської ліги КВН. Глядачі отримали величезний заряд позитиву і несміявся в той вечір хіба що лінивий.

За головний приз фіналу – кубок ЗУЛ (Західноукраїнської ліги) КВН змагались 6 команд: «Збірна КПІ» (Київ), «Хмельчонки»(Хмельницький), «V.I.P.» (Тернопіль), «Еталон» (Львів), «Аварія» (Рівне), Оптом дешевше (Тернопіль).

Цьогорічний фінал складався з трьох конкурсів: «Фрістайл», «Біатлон» і «Відеоконкурс».

В першому конкурсі «Фрістайл» команди підготували для глядачів окрім жартів ще й цікаві сюрпризи. Так учасник команди «Оптом дешевше» зіграв на скрипці пісню Леді Гаги, команда «Збірна КПІ» розтлумачила значення герба міста Тернополя, а хлопці з команди «Аварія» заграли на музичних інструментах частушки. Та найбільш несподіваним став виступ львівської команди «Еталон». Хлопці спочатку влашутвали фаєр-шоу на гітарах, згодом потішили чоловічу частину залу трьома моделями у нижній білизні, а під кінець виступу прочитали «звернення» мера Львова до мера Тернополя і передали в подарунок Сергію Надалу «золоту» лопату.

Цього разу замість розминки команди зіграли «Біатлон» – конкурс, в якому капітани команд зачитують по черзі два жарти. Після кожного кола вибуває одна команда, доки на сцені не залишиться команда переможець. Боротьба у конкурсі була дуже запеклою і журі не змогло визначити єдиного переможця. Тому «Оптом дешевше» та «Еталон» отримали рівну кількість балів.

Родзинкою вечора став «Відеоконкурс». Кожна з команд-учасниць фіналу Західноукраїнської ліги КВН представила  свою відео роботу. В конкурсі можна було почути нестандартні та кумедні озвучки кадрів з відомих кінофільмів та мультфільмів та персональні зйомки від команд.

Найнапруженішим виявився момент оголошення переможця. Навіть після останніх оцінок ніхто з команд не міг точно порахувати хто ж з них переміг. І дійсно, переможець фіналу виграв в команди, що зайняла 2 місце лише 0,27 бала.

А переможцями фіналу Західноукраїнської ліги КВН стала молода, але вже досвідчена тернопільська команда «Оптом дешевше». Редакція інтернет-газети «Погляд» щиро вітає тернопільчан із перемогою!

А на десерт для наших читачів декілька жартів від команд КВН:

  • «Сурдоперекладач 1 каналу зламала собі руки, намагаючись перекласти виступ Азарова»
  • «Прострочені Орео: лизнув – скрутило – булькнув»
  • «На повноліття Гаррі Поттеру подарували піцу з «Старої піцерії». Дивіться в кінотеатрах – Гаррі Поттер і дари смерті!»
  • «Дівчинка з Блекберрі поїхала на зйомки передачі «Зроби всім смішно» і зробила всім добре»
  • «Бив вінок, били двері, потім неправильно оголошували. Дивіться в кінотеатрах – Пороблено в Україні»
  • «Судячи по рекламі зубних паст у кожної з них своя асоціація стоматологів України»
  • «Спонсор команди – Держаний бюджет України. Державний бюджет України – смішне підтримує смішне»
  • «У Тернополі навпроти книгарні Ярослав Мудрий відкрився секс шоп – Володимир ВЕЛИКИЙ»
  • «Курка, яка намагалась перебігти автотрасу Київ-Чоп одночасно окреслила свою траєкторію яйцями»

Андрій Бест


-1 thoughts on “На фіналі КВН меру Тернополя подарували “золоту” лопату

  • 14:56 | 28.02.2011 о 14:56
    Permalink

    чудесно!)
    тішусь, що український КВН на гідному рівні!

    • 15:33 | 28.02.2011 о 15:33
      Permalink

      я б навіть сказав Тернопільський)

Коментарі вимкнені.