На ремонт стадіона бракує мільйона, який спочатку дала, а потім забрала облрада

Незабаром Україна прийматиме у себе Євро-2012. Практично всі обласні центри подали заявки на участь у Чемпіонаті. Не залишився осторонь і Тернопіль, ставши одним з українських міст, яке першим почало активно здобувати статус тренувального центру «Євро-2012».

Тернополю насамперед потрібно зробити ремонт стадіону, який обійдеться в 15 мільйонів гривень. Ще сім мільйонів треба на благоустрій та сучасні майданчики біля стадіону.

Нещодавно 8,9 мільйонів на завершення реконструкції Тернопільського міського стадіону виділив Кабмін,шість мільйонів виділила міська рада. Минулого року обласна рада обіцяла виділити три мільйони гривень. В результаті забрала навіть той мільйон, що дала навесні.

– Якби цей мільйон був, то ми б закінчили все на 100%, – говорить міський голова Сергій Надал. – Зараз ми змушені шукати кошти, залучати інвесторів. Але стадіон до Нового року обов’язково має бути готовим.

Гроші на будівництво зараз знаходяться на стадії перерахунку, розповів «Погляду» начальник управління у справах сім’ї, молодіжної політики, спорту і туризму Микола Круть.

– Стадіон буде виглядати сучасно. Ми вже зустрічались з підприємцями, які хотіли б виконати фасадні роботи. Як тільки перерахують гроші, оголосимо тендер на виконання ремонтних робіт, здійснення заміни крісел на нові пластикові, встановлення електронного табло.

На нараді в Гусятині голова Тернопільської ОДА Валентин Хоптян обіцяв, що до Дня Незалежності подарує Тернополю 15 тисяч сучасних пластикових крісел. Але зараз на стадіоні знаходяться лише чотири нових крісла, які прислали зі Львова для проби.

 

 

-1 thoughts on “На ремонт стадіона бракує мільйона, який спочатку дала, а потім забрала облрада

  • 20:54 | 6.09.2011 о 20:54
    Permalink

    шкода, що Кайда такий конфліктний. тоді Заставному грошей на стадіон не дав, тепер Надалу. хоча все це робиться для нас – тернополян

  • 23:20 | 7.09.2011 о 23:20
    Permalink

    добре, що Надал продовжує справу Заставного. так і мало би бути. спорт зажди обєднував довкола справ

Коментарі вимкнені.