На Тернопільщині злочинець косою “розібрався” з приїжджими людьми

Злочинець косою “розібрався” з приїжджими людьми у хуторі Тисів Бучацького району.

Не сподівався житель Шумського району, що приїде не на заробітки, а за власною смертю. Разом із ще двома чоловіками він найнявся на сезонні роботи у місцеве лісництво. Приїжджі займалися вирубкою дерев у лісі. З відходів вони заготовляли дрова.

 

 

Природнім паливом вирішив задарма розжитися місцевий хуторянин. Чоловік приїхав возом у ліс, завантажив підводу дровами і вирушив додому. Але дрібна крадіжка не вдалася – дорогою його перестріли заготовачі. Їм не сподобалося, що без їхнього дозволу забрали дрова. Приїжджі стали розбиратися з чоловіком. Пригадали йому, що це сталося не вперше. Відібрали у нього коня разом із підводою. Гнідого завели на подвір’я, де тимчасово мешкали.

 

 

Такий розвиток подій ще більше розсердив місцевого жителя. Спересердя чоловік побіг до тещиного будинку, знайшов там косу і знову подався до приїжджих. Події розгорталися на очах у його тещі. Обоє вимагали віддати воза та коня. Чоловіки натомість запросили могорич за причинену шкоду. Це ще більше розсердило запального хуторянина. Сварка переросла у вбивство – зловмисник замахнувся косою та вдарив гострим кінцем жителя Шумського району у груди. Від причиненого поранення чоловік помер на місці події.

 

 

За вбивство людини щодо затриманого 43-річного хуторянина міліціонери порушили кримінальну справу. Триває розслідування. Дивує, з якою легкістю людину можна позбавити життя, коли злість та алкоголь затьмарює розум. За скоєння важкого злочину чоловікові після суду доведеться чимало років провести за гратами, повідомили у відділі зв’язків з громадськістю УМВС України в Тернопільській області.

 

Коментарі вимкнені.