“Опілля” буде для всіх і всюди

пиво опілля
У старому мультфільм з дитинства один з головних героїв стверджував, що “доброго на всіх не вистачає”. Інколи цей філософський висновок підтверджують і ситуації з реального життя. Адже дійсно буває, що хтось купив перед тобою квитки на кращі місця в кіно, хтось швидше сів у маршрутку і для тебе не залишилося місця.


Щось подібне стається і з продукцією місцевого виробника “Опілля”. Доволі часто доводиться чути, що споживач не завжди може знайти улюблений товар у ближчому магазині.

Зокрема, такі відомості надходили з різних районів Тернополя. Буває приходиш до магазину і хочеш придбати пляшечку улюбленого пива від “Опілля”, щоб трохи відпочити за переглядом футболу.  При цьому тобі хочеться “Корифея” чи “Жигулівського” саме від “Опілля”, бо ти звик до хорошої якості, справжнього живого, натурального пива. Ти точно знаєш, що в ньому немає жодної “хімії” і ти патріот рідного міста, який звик споживати “своє і добре”. А тобі кажуть: “Опілля” немає!”, – або ж – “Не завозять!”.

Виходить, що тут також має рацію мультиплікаційний герой і ти мусиш обирати щось інше, можливо не таке якісне і добре, як “Опілля”. Насправді це не так. На самій пивоварні вважають, що просто розповсюдження не завжди встигає за попитом. Адже за останні три місяці “Опілля” ввійшло у трійку найбільш улюблених пивних марок у Тернополі. Пивоварня постійно розширяє асортимент і покращує якість. Зокрема кілька місяців реалізується “відновлена традиція”, “Жигулівське” від “Опілля”. Тож попит стрімко виріс, проте не у всі торгових точках швидко зметикували, що любить споживач.

“Опілля” – це справді якісний продукт, який має бути доступний всім. Тому пивоварня вирішила відкрити “гарячу лінію” і допомогти задовольнити попит на справді натуральний якісний смак справжнього живого пива. Тож, якщо у ближчому до тебе магазині, ти не знайдеш улюблених пивних марок від “Опілля” таких, як “Корифей”, “Фірмове” чи “Жигулівське”, телефонуй на гарячу лінію 0 (352) 25-96-59, або ж заходь і залишай відгук на сайті www.opillia.com і “Опілля” доступним для всіх і всюди.

-1 thoughts on ““Опілля” буде для всіх і всюди

Коментарі вимкнені.