Роман Заставний посперечався з Сергієм Надалом за старе-нове рішення

На чотирнадцятій сесії Тернопільської міської ради екс-міський голова Тернополя, а нині депутат міської ради (пройшов за списками “За Україну” і перейшов у “Фронт Змін”) Роман Заставний влаштував невеличку словесну перепалку з діючим міським головою Сергієм Надалом. Суть питання полягає в тому, що депутат запропонував дозволити тернополянам обладнувати в будинках індивідуальне опалення.

Нагадаємо, що таке рішення сесія міської ради вже приймала 10.08.2010р. №5/37/10, тоді воно було запропоноване “свободівцем” Ігорем Дулебою та “бютівцем” Юрієм Вересюком. Завдяки цьому рішенню тернополяни, певний час, мали можливість встановлювати індивідуальне опалення, допоки воно не було оскаржене прокурором. Прокурор Тернополя висловив протест стосовно даного рішення, оскільки воно перечить чинному законодавству. Після чого дане рішення було скасоване, і до сьогодні, через заборону Кабінету міністрів, тернополяни не мають змоги встановити індивідуальне опалення.

Роман Заставний хотів зробити добре тернополянам та й собі PR. Знаючи, що пропозиція про надання дозволів на встановлення автономного опалення перечить чинному законодавству, Роман Йосипович все ж подав на профільну комісію проект рішення, яке мало б розглядатись на сесії. Комічність ситуації полягає у тому, що воно ідентичне рішенню, яке готували “свободівець” Ігор Дулеба та “бютівець” Юрій Вересюк. Тобто, екс-міський голова Тернополя підняв документи минулорічної давності, поставив під ними своє авторство та подав на розгляд комісії.

 

-1 thoughts on “Роман Заставний посперечався з Сергієм Надалом за старе-нове рішення

  • 15:03 | 30.09.2011 о 15:03
    Permalink

    Заставний спеціально це зробив, щоб підловити свободівців на їхніх бездумних обіцянках.
    З персонального сайту Сергія Наддала від 04 серпня 2010 року: «В зв’язку із підняттям ціни на газ на 50 % «Свобода» звертається до міського голови і депутатського корпусу міської ради, знайти таке рішення, яке дозволить відновити процес видачі дозволів на встановлення індивідуального опалення, тому що із наближенням опалювального сезону, витрати на опалення домівок тернополян ляжуть на їх бюджети непосильним тягарем», – зазначив депутат облради від ВО «Свобода» Сергій Надал.

Коментарі вимкнені.