Сільські чиновники відмовились проводити інтернет через бджіл

13 квітня ініціативна група з питань проведення в селі Мшанець швидкісного Інтернету зустрілась з представниками УАРНЕТу, – пише сайт села. (Для непосвячених – під’єднання до Інтернету через радіоканал дозволяє отримати цілодобовий доступ до мережі Інтернет на швидкості від 128кбіт/с до 80 Мбіт/с за умови встановлення ретранслятора в межах села).

Паралельно в той же самий час у сільській раді проходила сесія, котра повинна була надати дозвіл фірмі УАРНЕТ на встановлення ретранслятора в селі.
Однак ряд депутатів виступили категорично проти. Чому? Один мотивував тим, що від радіохвиль виздихають бджоли, інший боїться опромінитися…
У той же час усі вони користуються мобільним телефонами опромінюють свій мозок притискуючи трубку до голови, але це нічого.
А, можливо, вже настільки його опромінили, що не тямлять, що радіохвилі й хвилі мобільного зв’язку це не одне й теж. Останні справді шкідливі й щоб зберегти свій мозок, особливо мозок дітей та молодих людей, учені радять розмовляти не більше 2-х годин на добу.
Вдобавок на робочому  місці,  над головами цих депутатів, стоїть вежа мобільного звязку. То  чому тут дивуватись?

Коментарі вимкнені.