Спека тягне до води, вода тягне на дно

30-градусна спека вигнала у вихідні дні безліч людей поближче до води. Але не завжди відпочинок вдається, інколи купання закінчується великими неприємностями.

Так, 5 червня в Чортківську ЦКРЛ з діагнозом «Кома невідомої етіології» шпиталізовано жителя с. Біла Чортківського району, 1959 р.н. Травма отримана внаслідок необережного поводження на воді.

Подія трапилася на р. Серет в с.Біла Чортківського району. Як виявилося, чоловік стрибну у воду і не винирнув. Друзі, які були з ним, підняли шум і почали шукати товариша. А в цей час, на 500 метрів нижче по течії, відпочивала компанія, серед якої був старший пожежний СДПЧ-6 Чортківського РВ УМНС Кріса Петро Павлович. Він і побачив, що по воді на спині пливе чоловік, але в нього був розбитий лоб, а з рота витікала вода. Зрозумівши, що людина в біді рятувальник миттю кинувся у воду, зумів витягнути потерпілого на берег та вміло застосувати на практиці свої вміння щодо надання допомоги потопаючим. В той же час були повідомлені медики, які й шпиталізували жителя с. Біла Чортківського району, 1959 р.н. в Чортківську ЦКРЛ з діагнозом «Кома невідомої етіології».

Як виявилося, чоловік, пригнувши в воду, вдарився об щось тверде і без свідомості пішов на дно, а вже течія винесла його на поверхню аж на 500 метрів нижче прямо на своїх рятувальників.  На разі чоловік знаходиться в реанімації.

«Погляд» нагадує, що лише за минулі вихідні в Тернопільській області потонуло шестеро чоловік.

Коментарі вимкнені.