“Свободівцям” вручили повістки в міліцію

13 травня депутатам Тернопільської обласної ради від Всеукраїнського об’єднання “Свобода” та членам організації вручили повістки з вимогою з’явитися до Тернопільського міського відділу міліції УМВС України в Тернопільській області – “у зв’язку з розслідуванням кримінальної справи та відповідно до ст. 166 Кримінально-процесуального кодексу України”.

“На порозі двадцятої річниці Незалежності України ми зіткнулися із ситуацією, коли нам нав’язують прапори держави, що не існує. 9 травня 2011 року у містах України замайоріли червоні знамена, винесли портрети Сталіна – тирана українського народу. Мабуть, у цей час мільйони невинно вбитих жертв перевернулися у своїх могилах від цього жаху, який довелося спостерігати українцям.

І силові структури, і влада своїми провокаційними спробами посіяти розбрат серед народу, розділити Україну – спаплюжили пам’ять мільйонів українців, які боролися за те, щоби ми могли вільно жити у своїй Богом даній країні.

Останнім часом різко побільшало фактів політичних репресій, переслідувань письменників, зокрема Марії Матіос, журналістів, митців… Нинішня ситуація потребує мужності.

У стані холодної війни, інформаційної блокади, політичних маніпуляцій, фінансових “відкатів” російські шовіністи, колєснічєнки, табачнікі всіх мастей, їхні прислужники і холуї намагаються доконати Україну у своєму оскаженілому наступі, не зупиняючись ні перед чим: вони посягають на нашу Церкву, на нашу освіту, на нашу історію. Ми повинні будь-що захистити своє! Ні – поверненню в совєцькі часи!”, – йдеться у заяві Тернопільської обласної організації ВО “Свобода”.

-1 thoughts on ““Свободівцям” вручили повістки в міліцію

  • 11:26 | 15.05.2011 о 11:26
    Permalink

    “Останнім часом різко побільшало фактів політичних репресій, переслідувань письменників, зокрема Марії Матіос” ну на подругу і колєгу по кгб можна було б не ссилатися

  • 11:27 | 15.05.2011 о 11:27
    Permalink

    перед законом, який би він і не був, всі рівні. Не залежно від партійності і посади.

Коментарі вимкнені.