Тернопільська молодь ознайомилась з життям в екзотичних країнах

Тернопільська молодь їздить стажуватись за кордон. Всеукраїнська молодіжна громадська організація «AIESEC» вже вкотре проводить набір на волонтерські, розвиваючі, технічні та освітні типи стажувань у країни Європи та Азії.

Для молодих людей – це унікальна можливість, запевняє віце-президент з розвитку міжнародних програм стажувань в «AIESEC» Мар’яна Кузів. Поїздка дає можливість ознайомитися з іншою країною, реалізувати цікаві проекти та отримати досвід роботи.

Для того, щоб поїхати на соціальне стажування, необхідно мати закордонний паспорт, добре володіти англійською мовою та оплатити витрати на візу та проїзд в іншу країну. Саме по такій програмі студентка Тернопільського національного економічного університету Олена відвідала Індію. Дівчина зізнається, що 6 тижнів, які вона провела в екзотичній країні, забути неможливо.

Поїхати стажуватися за кордон мають можливість студенти вищих навчальних закладів Тернополя, а також випускники, які нещодавно закінчили вищий навчальний заклад, – повідомляє ІНТБ.

-1 thoughts on “Тернопільська молодь ознайомилась з життям в екзотичних країнах

  • 14:56 | 21.01.2011 о 14:56
    Permalink

    Terrific work! This is the type of information that should be shared around the web. Shame on the search engines for not positioning this post higher!

Коментарі вимкнені.