Тернопільські сектанти у парку Національного відродження рили підземелля? (фото)

30 вересня комунальні служби міста Тернополя  розпочали демонтаж незаконно збудованої каплички, що в парку Національного відродження. Роботи продовжуються й досі. На даний момент знесено огорожу, каплицю та «звільнено» джерело. Лишилось знести вежу та споруду невідомого призначення, яка нагадує вентиляційну шахту. Поміж тернополянами давно “ходять” чутки, що  сектанти вирили підземне приміщення для спілкування з Матінкою Божою. Дивлячись на фото, стає зрозуміло небезпідставність розмов на дану тему. Що знаходиться за люком, дізнаємось після завершення усіх робіт.

Далі буде.

 

Фото Проців Олександр “Black Milk” та Ігор Аркуша

-1 thoughts on “Тернопільські сектанти у парку Національного відродження рили підземелля? (фото)

  • 16:52 | 2.10.2011 о 16:52
    Permalink

    Куди СБУ дивилося? Я оце прочитав і раптом зрозумів, що ніхто напевне не задумувався: чим там під накриттям займаються сектанти, поряд з багатолюдним місцем відпочинку. Це звичайно “брєд”, але місце справді прекрасне для вчинення теракту у святковий день. Там же ж нікого з наглядово-контролюючих органів не пускали, під накривом робили що хотіли. Водночас стало і моторошно (не дай Бог щось-би сталося) і спокійніше (через те, що накінець розібрали).

  • 23:10 | 2.10.2011 о 23:10
    Permalink

    а Співучка похорошела!!! І джерело з новим муром краще виглядає))

  • 21:20 | 16.10.2011 о 21:20
    Permalink

    З цією сектою знайомий на власному гіркому досвіді і вважю, що знесення споруд було половиною справи, потрібно було цих сектантів доправити на психіатричне обстеження, на сам перед “квіточку” Ольгу і її найближчих шестірок!!! Вони ще себе покажуть!!! Їх потрібно закрити в психлікарні, як соціально небезпечних осіб!!! Це 100%!!!

Коментарі вимкнені.