Тернопільські школярі можуть навчатись у США за кошти американців

Конгресом Сполучених Штатів Америки було створено програму «FLEX»  щоб надати можливість народам України та США  більше дізнатися один про одного.  FLEX дає можливість українським школярам безкоштовно жити та навчатися в США протягом одного навчального року. Програма повністю фінансується урядом США та адмініструється  організацією American Councils. Програма FLEX існує впродовж вісімнадцять років, проводиться на відкритій конкурсній основі і є безкоштовною для учасників. Цього року тестування буде проводитися в 24 містах України, починаючи з 10 вересня

Тестування для школярів з Тернополя та Тернопільської області відбудеться: 10  вересня 2011 р. о 09:00 за  адресою: м. Тернопіль, вул. Камінна, 2, ЗОШ № 5.

Довідка: У конкурсі FLEX можуть приймати участь усі школярі, які відповідають наступним вимогам:

 

  • Дата народження з 01.01.95 по 15.07.97
  • Навчання в 8, 9 або 10 класі школи
  • Гарне володіння англійською мовою
  • Українське громадянство
  • Конкурсант не перебував у США більш ніж три місяці впродовж останніх п’яти років

Також до участі в конкурсі запрошуються старшокласники з обмеженими фізичними можливостями. Більш ніж 250 таких школярів із країн СНД уже навчалися в США за цією програмою.

Що необхідно мати із собою для участі в конкурсі:  оригінал свідоцтва про народження та підписану одним з батьків учасника конкурсу згоду на обробку персональних  даних,  (цей документ необхідно завантажити  з нашого вебсайту www.americancouncils.org.ua).

Для участі в програмі 2012 – 2013 навчального року буде відібрано близько 200 фіналістів з України. Фіналістам програми оплачується подорож від їх домівки до місця перебування в США та назад, а також надається стипендія та медична страховка.

По детальнішу інформацію щодо цієї програми, дат та місця проведення тестування можна дізнатися

за телефонами : (044)  289-39-52/53/77/78 email: flex@americancouncils.org.ua,

www.americancouncils.org.ua

 

Коментарі вимкнені.