Тернопільську медсестру визнали найкращою в Канаді

Тернополянка Наталя Ліщенко стала «Найкращою медсестрою 2011 року» за версією канадської державної організації CCAC, яка координує допомогу хворим в домашніх умовах. Організація займається супроводом та опікою невиліковних хворих. Кожного року ССАС проводить підсумки роботи своїх працівників і відзначає найкращих, повідомили “Номер один” у прес-службі ТДМУ ім. І.Горбачевського.

Система охорони здоров’я Канади має добру репутацію у всьому світі, зокрема, завдяки розробці теорії та впровадженню на практиці системи паліативного догляду за невиліковними хворими. Після виставлення діагнозу невиліковної хвороби в лікарні, подальша опіка над хворим здійснюється державною організацією CCAC (центр громадської підтримки з догляду).  Сюди поступає інформація про виписаних хворих з лікарень.

Безпосереднім лікуванням та доглядом за хворими займаються відповідні агенції. Кожного року ССАС проводить підсумки роботи своїх працівників і відзначає найкращих. В номінації «Найкраща медсестра 2011 року» стала Наталія Ліщенко.

Коментарі вимкнені.