Триває сесія обласної ради

До 10-ї години депутати затвердили програму протидії організованій злочинності та корупції на 2011–2013 роки, розробником якої є Управління Служби безпеки України в Тернопільській області, а спів розробником – сектор з питань запобігання та протидії корупції, взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи апарату Тернопільської ОДА.

Завданням Програми є встановлення тісної взаємодії між Управлінням  СБУ в області та обласною державною адміністрацією, управлінням МВС України в області, прокуратурою області, Державною податковою адміністрацією в області щодо обміну інформацією про стан злочинності в області, виявлення протиправних (корупційних) схем, методів та шляхів протидії злочинним проявам.

Реалізація визначених завдань передбачається за рахунок коштів обласного бюджету в сумі 900 тис.грн.

Також депутати затвердили програму розвитку видавничої справи та інформаційного простору у Тернопільській області на 2011-2013 роки, розробником якої є головне управління з питань внутрішньої політики, національностей, релігій, преси та інформації облдержадміністрації.

Головною метою Програми є створення сприятливих умов для розвитку поліграфічно-видавничої сфери в області, найбільш повного забезпечення населення соціально важливою українською книжковою продукцією, популяризація української книжки серед населення, підтримка місцевих авторів, розвиток і підтримка читацької культури тощо. Особлива увага спрямовуватиметься на видання історично-краєзнавчої літератури.

Фінансування Програми здійснюватиметься в межах асигнувань, передбачених обласним бюджетом. Загальна вартість її реалізації становить  5 801 тис. грн., з них у 2011 році –  1 948 тис. грн., у 2012 році –  1 869 тис. грн., у 2013 році –  1984 тис. грн.

Коментарі вимкнені.