Центром Тернополя пройшло кілька сотень людей у вишиванках (фоторепортаж)

На параді вишиванок були пересічні тернополяни та чиновники. Люди несли синьо жовтий прапор та червоно-чорний. Молоді люди тримали плакат із надписом “Бандера, Шухевич – наші Герої, вони воювали за нас із тобою”.

Колона із кількох сотень людей пройшла вулицями міста початок від перехрестя бульвару  Данила Галицького та проспекту Степана Бандери.

 

 

Фото: Ростислав Ковальчук

-1 thoughts on “Центром Тернополя пройшло кілька сотень людей у вишиванках (фоторепортаж)

  • 20:10 | 23.05.2011 о 20:10
    Permalink

    фотки – бомбезні.. особливо та, шо зроблена з-під прапора))

  • 20:13 | 23.05.2011 о 20:13
    Permalink

    Як гарно. Я в захваті. Такі молодці!!!!

  • 21:48 | 23.05.2011 о 21:48
    Permalink

    Для цього багато розуму не треба. Радянський союз в кращих варіантах! От тільки вишиванки одягнули… Хіба це патріотизм, у час коли люди повертаються з роботи перекрити центральну частину міста? Краще б зробили щось дієве!

  • 23:40 | 23.05.2011 о 23:40
    Permalink

    Володимире! Цілком підтримую Вас про Радянський союз, про перекриття міста в час-пік.. Ви зверніть тільки увагу,що патріотизм цих молодих людей та дітей-школярів використовується лише для реклами Кайди та Надала. Вони зіграли роль масовки для цих двох політиків. А ефекту від їх патріотизму нуль.В даному випадку проманіпулювали їх патріотичними почуттями.
    А ті хто маніпулював, краще б займався господарськими і комунальними проблемами області та міста Тернополя. А не красувався у вишиванці під жовто-блакитними прапорами.
    Де вирішення проблеми сміттєпереробного заводу? І таких питань можна поставити багато!
    До роботи Свободо! До роботи! Досить мітингів та акцій! Досить балаканини і відряджень по закордонах!Досить красти! Ви попробуйте не красти, а щось надбати для громади!
    Давайте покажіть роботу і результати!
    Щоб не було стидно ходити під синьо-жовтим прапором Вам, і для людей, дійсно був дійсно національним символом, а не асоціацією про ще одне політичне розчарування.

    • 00:46 | 24.05.2011 о 00:46
      Permalink

      Романе! Цілком підтримую Вас про господарські та комунальні проблеми міста, але в часи коли місту недодають кошти на їх використання це зрозуміло для чого це робиться, але націю треба відновлювати, підтримувати і надихати за для наших дітей і не тільки а й внуків. І коли ми виховаєм націю ми будем гордо ходити під синьо-жовтим прапором так як вже ходить багато патріотів (бачучи старого дідуся який бачив марш у вишиванках просто плакав, а я думаю це скоро покажуть в ютубі)і в нас не буде мотивів говорити про розчарування, тому,що ми будем нацією. І давайте не будем дивитись ці шоу якими нам стараються замилити очі та розум приходьмо на такі акції та святкування, тому,що це є наше минуле, теперішнє і майбутнє. Слава Україні і Слава Українській нації!!!!!

  • 01:08 | 24.05.2011 о 01:08
    Permalink

    Романе, правда абсолютна! Зверніть увагу, після того, як прийшла до влади Свобода, в місті нічого не змінилося! Навпаки:недаремно я казав про Радянський союз. Розпорядженням міського голови. директорам шкіл рекоменгдовано забезпечити участь школярів у заходах влади! А батьків цих дітей хтось про щось запитав, чи дозволяють вони в пізній час своїм дітям йти невідомо куди: будуть провокації чи ні, поб*ють їхній дітей чи ні…? Таких запитань маса. Працювати треба, але видно, що не вміють…

  • 11:47 | 24.05.2011 о 11:47
    Permalink

    От тільки участь в ході взяли не “декілька сотень” а близько 5 тисяч учасників.

Коментарі вимкнені.