У “Лісовому дзвіночку” вчили вибирати професію

Фахівці Бучацького районного центру зайнятості провели в оздоровчому літньому таборі «Лісовий дзвіночок» профорієнтаційний захід «Вибір професії – запорука життєвого успіху».

– Зустріч з юними відпочивальниками відбулася з метою розширення їх поінформованості про фаховий світ, популяризації та підвищення престижу робітничих професій, виховання спрямованості на самопізнання і власну активність, – кажуть у центрі зайнятості. –  Адже не секрет, що правильний вибір професії дає можливість молодій людині швидко і ефективно її опанувати, успішно підвищити рівень професійної майстерності, працездатності, що є гарантією професійного довголіття.

Учнівська молодь ознайомилася з різноманітними інформаційними матеріалами про послуги державної служби зайнятості, дізналася про актуальні професії на місцевому ринку праці, популярні навчальні заклади регіону, отримала поради щодо вибору того чи іншого фаху, пройшла профорієнтаційні тести.

Під час дискусії, яка виникла в ході розмови з дітьми, було обговорено найбільш поширені помилки, яких допускається молодь під час вибору професій.

Загалом у заході взяли участь 54 юних відпочивальники.

 

Коментарі вимкнені.