У навчальних закладах безкоштовно харчуватимуться діти працівників органів внутрішніх справ та розумово відсталі

На черговому засіданні виконавчий комітет прийняв рішення про порядок нарахування батьківської плати в дошкільних навчальних закладах та навчально-виховних комплексах м. Тернополя. Тепер за харчування однієї дитини в день в дошкільних навчальних закладах та навчально-виховних комплексах батькам потрібно платити від 4 грн. 60 коп до 6 грн.

Для батьків-інвалідів першої та другої групи, батьків, які мають дітей-напівсиріт та батьків, у сім’ях яких троє і більше дітей, в санаторних дошкільних навчальних закладах (групах) для дітей з ранніми проявами туберкульозної інфекції, з малими і згасаючими формами туберкульозу, денна сума плати за харчування зменшена на 50 %.

Прийняте рішення також передбачає безкоштовне харчування дітям-інвалідам, дітям-сиротам, дітям позбавлених батьківського піклування, які перебувають під опікою і виховуються в сім’ях, дітям працівників органів внутрішніх справ, які загинули під час виконання службових обов’язків, батькам і дітям, які постраждали внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС, дітям, які потребують корекції фізичного та (або) розумового розвитку  та в інших випадках, передбачених законом України.

Коментарі вимкнені.