У Тернополі перебуває офіційна делегація з Франції

4 липня на запрошення міського голови Сергія Надала у Тернополі перебуває офіційна делегація з французького міста Харцвіллер, на чолі з мером міста Марселом Струбелем. Представники делегації активно співпрацюють з Тернопільської міської радою у напрямку збору гуманітарної допомоги для лікувальних закладів Тернополя. Офіційну зустріч міжнародних гостей у міській раді провів заступник міського голови-керуючий справами Олександр Степанюк, який вручив кожному з них подарунок від імені міського голови.

З Франції було привезено 48 багатофункціональних лікарняних ліжок, 62 інвалідні коляски, 34 гігієнічні крісла та 44 ходуни. Це обладнання отримали 28 лікувальних закладів міста та області. Крім того, 725 інвалідів Тернопільської області отримали милиці, палиці та візки.

«В умовах суттєвого недофінансування медичної сфери, міській влада у Тернополі вдається покращувати умови перебування хворих. Щоб оновити медичні заклади в Тернополі потрібне максимальне залучення інвестицій та спонсорських коштів.

Спасибі мерії міста Харцвіллер, що ви безкоштовно надаєте обладнання лікарням нашого міста та допомагаєте хворим. Оновлення бази, безумовно, позитивно вплине на якість лікування. Сподіваємося, що наша співпраця буде надалі не менш плідною», – зазначив заступник міського голови Олександр Степанюк.

У планах іноземної делегації – відвідати пологовий будинок та міську дитячу лікарню, в яких діє обладнання, передане з-за кордону.

 

Коментарі вимкнені.