У Тернополі п’яні снайпери стріляли по вікнах сусідських будинків

Днями компанія молодих людей розважалася в одній з квартир багатоповерхівок в обласному центрі. Кажуть, пили тільки пиво. В якийсь момент один з компанії – 21-річний тернополянин вирішив продемонструвати товаришам свої снайперські здібності. Слава Богу, в руках молодика був тільки пневматичний пістолет, – коментують міліціонери.
«До чергової частини звернулися жителі одного з будинків і повідомили, що хтось стріляє по вікнах їхнього помешкання , – розповів начальник карного розшуку тернопільської міської міліції Анатолій Стельмащук. – На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група. Спочатку нам вдалося встановити місце, з якого були здійснені постріли, відтак, затримали особу підозрюваного».
Як з’ясували оперативники, хуліганив раніше судимий за вчинення дорожньо-транспортної пригоди житель обласного центру. Молодик прийшов в компанію з пневматичним пістолетом. Гулянка, як заведено, не обійшлася без алкоголю. А коли пивний хміль вдарив у голову, вирішив похизуватися перед знайомими своїм вмінням стріляти. Розуму вистачило, аби висунутися з вікна і цілитися по вікнах сусіднього будинку.
Від таких хуліганських витівок потерпіли дві родини. Люди не тільки були шоковані тим, що хтось лупить зі зброї по вікна їхнього помешкання, а зазнали матеріальних збитків, адже віконні склопакети недешеві.
Міліціонери затримали підозрюваного. Проти нього порушена кримінальна справа за статтею 296 (частина 4) – хуліганство, вчинене із застосуванням зброї. Покарання за такий вчинок – позбавлення волі на термін від трьох до семи років.

Коментарі вимкнені.