У Тернополі з платними парковками відновлять і роботу евакуатора

Із поверненням у Тернопіль платних парковок, планують відновити і роботу евакуатора. Про це сказав начальник управління транспорту, комунікацій та зв’язку міста Ігор Мединський телеканалу ІНТБ.

Рішення про відновлення в Тернополі платних парковок, прийняте нещодавно на сесії, у міській раді будуть переглядати.

Тендер на визначення структури, яка займатиметься паркуванням у Тернополі, буде об’єктивним, – гарантує Ігор Мединський. Відповідно, в усіх його учасників – рівні шанси на перемогу.

Це ж підприємство, яке виграє конкурс, складатиме і розрахунки, за якими визначатимуть вартість паркування. Проте вже відомо, що ціна складатиметься з витрат на обслуговування самої парковки, нарахувань на зарплату її працівникам, придбання касових апаратів, сплат за використання земельної ділянки. Яка сума в результаті цього повинна надійти до міського бюджету, Ігор Мединський поки що не говорить. Адже ще невідомо, чи вдасться паркувальникам виконувати всі фінансові зобов’язання, які на них покладено, – каже начальник транспортного управління.

Проте, якою б не була ця ціна, не всі мешканці та гості Тернополя згідні платити за парковки.

Загалом, безкоштовне паркування у Тернополі запровадили ще 1 березня 2010 року. Платними залишалися тільки парковки біля залізничного та автовокзалів. А за паркування тернополян перед супермаркетами кошти до бюджету сплачувала адміністрація торгового центру.

-1 thoughts on “У Тернополі з платними парковками відновлять і роботу евакуатора

  • 15:16 | 28.04.2011 о 15:16
    Permalink

    Ну то капец… Одирають як можуть і ніяких умов сприяння не створюють!!!
    Це не влада яка дбає за жителів міста – це бандити які прийшли красти з наших кишень!!!

Коментарі вимкнені.