У Зборові припускають, що прапор з ратуші вкрав не вітер

В суботу, 5 лютня негода завдала шкоду зборівчанам, зокрема покидала телевізійні антени з дахів, пише інформаційний сайт Зборова

Але найдивніше те, що вітер пошкодив прапор на ратуші «білого» дому, а також зніс частину конструкції біг-борду, що стоїть на початку вул. Тернопільська.

Прапор адміністрація разом райрадою ще відновлять, але хто відремонтує біг-борд. Адже він встановлений невідомо ким без всіляких на те дозволів. А відповідно, жодних податків до місцевого бюджету.

На біг-борді періодично розміщується то агітація представників партії регіонів, то інформаційні плакати МНС.

Але можливо не все так просто, і прапор з держустанови зник не випадково.

Можливо це знак, що ми можемо втратити свою державу.

Антиукраїнська влада разом з псевдо опозицією влаштували шоу як вони борються з корупцією, навипередки розкидаючи пусті обіцянки що завтра наступлять зміни, реформи, відволікаючи від того, що робиться зараз.

А тим часом тихенько вкотре підносяться ціни на газ, світло, скорочують пільги для простого населення. Українська мова стає другорядною, діти будуть вивчати чужу історію…

І це тільки початок.

В не так далекі 30-ті роки українці також тихенько сиділи, терпіли все і сподівалися на краще майбутнє. В той же час антиукраїнська влада обвішавши лапшу на вуха без жодного спротиву забирала в людей останнє зерно з хати.

Коментарі вимкнені.