Уже зібрали першу тисячу підписів під петицією до Ліни Костенко

11 березня ініціатори збору підписів за приїзд до Тернополя української письменниці Ліни Костенко підвели проміжні підсумки підписної кампанії.

За словами активістки громадсько-політичного об’єднання «Українська справа» Ірини Вівсяної, станом на п’ятницю, зібрано понад тисячу «живих» підписів, а, також, дано старт підписної кампанії в інтернеті.

«Під петицію ставлять підписи зовсім різні за віком та соціальним становищем люди, – говорить Ірина Вівсяна, – переважно, це – освітяни, лікарі, службовці, політики, підприємці, а, також, студенти, пенсіонери та домогосподарки».

Серед відомих тернополян, які долучились до акції можна назвати громадських діячів: Тараса Гребеняка, Олега Вітвіцького, Богдана Хаварівського, Степана Барну; письменників: Богдана Бастюка, Петра Сороку, Євгена Безкоровайного, Ірину Дем’янову; науковців: Богдана Строценя, Святослава Липовецького, Мирослава Ханаса, Арсена Гудиму; журналістів: Андрія Яновича, Богдана Грабовського, Бориса Машлянку; художників: Любомира Бейгера, Олега Розвадовського.

Ірина Вівсяна нагадала, що підписи збиратимуть до 17 березня і тоді ж буде проведена підсумкова пресс-конференція. Вона, також, запросила приєднуватись до підписної кампанії на сайті www.ukrsprava.org.ua, яка триватиме до 19 березня

Коментарі вимкнені.